Medicijnenlade

Herhaalservice

In de apotheek van De Heelkom wordt chronische medicatie verstrekt via de herhaalservice. Dit is een dienst om u snel en eenvoudig van uw herhaalrecepten te voorzien. Wanneer volgens het apotheeksysteem uw geneesmiddelen bijna op zijn, krijgt u hiervan per mail bericht. U heeft op dat moment de mogelijkheid eventuele wijzigingen door te geven. In de mail staat ook vermeld vanaf wanneer de medicijnen voor u klaar staan in de apotheek.
De herhaalservice geldt voor bijna alle geneesmiddelen die u dagelijks in een vast schema gebruikt. De assistente helpt u graag bij de start. U kunt alvast het Startformulier invullen waarop u aangeeft welke middelen u gebruikt en hoeveel u hiervan nog op voorraad heeft

Herhaalrecepten zonder herhaalservice

Het aanvragen van een herhaalrecept kan op de volgende manieren:

  • op deze website via het patiëntenportaal
  • telefonisch via ons algemene nummer 0342-452588
  • Indien u voor 13.00 uur een herhaalrecept heeft aangevraagd, dan liggen de medicijnen 2 werkdagen later vanaf 11.00 uur voor u klaar.

Contactgegevens

Bezoekadres

Walter van Amersfoortstraat 36
3791 AR Achterveld

Telefoonnummers

Algemeen: 0342-452588
Faxnummer: 0342-452382

Eigen bijdragen

Het kan voorkomen dat bepaalde medicijnen niet of maar gedeeltelijk worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Eigen bijdragen dient u bij het ophalen van de medicijnen te voldoen. Dit kan contant of met pin.

Levering

Medicijnen kunnen alleen worden geleverd aan patiënten die in de huisartsenpraktijk Achterveld staan ingeschreven en woonachtig zijn in Achterveld en directe omgeving. Dit is een wettelijke regeling voor apotheekhoudende huisartsen. Uiteraard zijn spoedgevallen hiervan uitgezonderd.