Medicijnenlade

Herhaalservice

In de apotheek van De Heelkom wordt chronische medicatie verstrekt via de herhaalservice. Dit is een service om de medicijnen automatisch en eenvoudig iedere maand of ieder kwartaal voor u klaar te zetten.

Wanneer volgens het apotheeksysteem uw medicatie die u dagelijks gebruikt bijna op is, krijgt u hiervan per mail bericht. U heeft op dat moment de mogelijkheid eventuele wijzigingen door te geven. In de mail staat ook vermeld vanaf wanneer de medicijnen voor u klaar staan in de apotheek.

De herhaalservice geldt voor bijna alle geneesmiddelen die u dagelijks in een vast schema gebruikt. De assistente helpt u graag bij de start.

Herhaalrecepten zonder herhaalservice

Het aanvragen van een herhaalrecept voor medicatie die u niet chronisch gebruikt of die niet in de herhaalservice openomen kan worden, kan als volgt: 

  • op deze website via het patiënten portaal
  • telefonisch via ons algemene nummer 0342-452588 kunt u een recept inspreken
  • Indien u voor 13.00 uur een herhaalrecept heeft aangevraagd, dan liggen de medicijnen twee werkdagen later vanaf 11.00 uur voor u klaar. Houdt u hier alstublieft rekening mee

Eigen bijdrage

Het kan voorkomen dat bepaalde medicijnen niet of maar gedeeltelijk worden vergoed door uw zorgverzekeraar. De eigen bijdrage dient u bij het ophalen van de medicijnen meteen te voldoen. Dit kan contant of met de pin.

Alleen medicatie levering aan eigen patiënten

Medicijnen kunnen alleen worden geleverd aan patiënten die in de huisartsenpraktijk Achterveld staan ingeschreven en woonachtig zijn in Achterveld en directe omgeving. Dit is een wettelijke regeling voor apotheekhoudende huisartsen. Uiteraard zijn spoedgevallen hiervan uitgezonderd.

Contactgegevens

Bezoekadres

Walter van Amersfoortstraat 36
3791 AR Achterveld

Telefoonnummers

Algemeen: 0342-452588
Spoed: kies direct optie 1 0342-452588

KvK inschrijfnr. 56899440