Huisarts

De beste manier om herhaalrecepten aan te vragen is via het patiëntenportaal. Herhaalrecepten zijn te bestellen voor medicatie die u chronisch gebruikt. U krijgt toegang tot uw medicijnen door u aan te melden bij UwZorgOnline, u logt in met uw DigiD.

Heeft u geen DigiD, dan kunt u dagelijks van 8:00-17:00 herhaalmedicatie via de receptenlijn aanvragen. Daarvoor belt u naar ons telefoonnummer: 0342-452588. In het keuzemenu kiest u voor de receptenlijn, optie 2. Spreek vervolgens duidelijk uw naam, geboortedatum en de naam van het medicijn in dat u wilt herhalen. De medicijnen liggen 2 dagen later voor u klaar bij de apotheek. 

Herhaalservice

Chronische medicatie kunt u ook laten herhalen via de herhaalservice. Dit is een automatisch herhaalsysteem, zodat u niet iedere maand of iedere drie maanden uw medicijnen zelf aan hoeft te vragen. U kunt de herhaalservice zelf starten bij de apotheek. Deze medicatie zal dan voortaan automatisch voor u worden klaar gezet en hoeft dan niet meer via het patiëntenportaal of de receptenlijn herhaald te worden

Al uw overige medicatie kunt u nog steeds online herhalen via het patiëntenportaal of telefonisch via de herhaalreceptenlijn

Spoedgeval

Maandag tot en met vrijdag van 08.00 -17.00

Na 17.00 en in het weekend

U vindt meer informatie over de huisartsenpost op de website 
van Huisartsenpost Eemland huisartsenposteemland.nl.

Adres van de huisartsenpost Eemland / Amersfoort:
Maatweg 3, 3813 TZ Amersfoort.

Patiëntenportaal

In het Patiëntenportaal kunt u na het registreren en het bevestigen van uw account gebruik maken van de onderstaande services en uw medisch dossier inzien.

Momenteel kunt u op de Patiëntenportaal:

  • Herhaalrecepten aanvragen.
  • Online een vraag stellen aan uw huisarts.
  • U medisch dossier inzien.
  • Online inplannen afspraken.

Uw Zorg Online app

Als u geregistreerd bent, hebt u ook via de app ‘Uw zorg online’ toegang tot het Patiëntenportaal.

Contactgegevens

Bezoekadres

Walter van Amersfoortstraat 36
3791 AR Achterveld

Telefoonnummers

Algemeen: 0342-452588
Spoed: 0342-451222
Faxnummer: 0342-452382

KvK inschrijfnr. 56899440