Huisarts

Spreekuur huisarts, POH en assistentes

Voor het spreekuur van de huisartsen kunt online uw afspraak inplannen via het patiënten portaal. Voor de spreekuren van de POH en doktersassistente kunt u alleen telefonisch een afspraak maken. Dit kan tussen 8:00-10:30 en van 14:00-17:00 uur. Ook als u geen internet tot uw beschikking heeft kunt u telefonisch een afspraak op het spreekuur van de huisarts maken. 

Onze doktersassistentes zijn gediplomeerd en geschoold in triage. Dit betekent dat zij bepalen welke hulp er voor u moet komen, hoe snel die hulp er moet komen en wie van ons team u die hulp het beste kan bieden. Om deze inschatting te kunnen maken, worden uw klachten aan de telefoon uitgevraagd. Daar waar nodig zal de assistente ook over kunnen gaan tot het geven van zelfzorgadviezen en helpt zij u graag verder hoe u de klachten ook zelf kunt oplossen. 

Wij hebben geen inloopspreekuur. Alle spreekuren zijn op afspraak.

Wij werken met bel momenten

Wij hebben onze manier van werken en bereikbaarheid aangepast aan de toegenomen werkdruk die in de gehele gezondheidszorg heerst, zo ook in onze huisartsenpraktijk.

De telefoonlijn is open van 8:00-10:30 uur en van 14:00-17:00 uur. Er zijn ook andere (administratieve) taken nodig om u met uw hulpvraag te kunnen helpen. In de tijd die hiervoor nodig is, kan de assistente u dus aan de balie niet verder helpen of aan de telefoon te woord staan.

 
De balie van de huisartsenpraktijk is daarom gesloten tussen 10:30-14:00 uur. Gelieve dan geen vragen aan de balie te stellen, afspraken te maken, iets af te geven of iets op te komen halen. Op dat moment is de telefoonlijn ook alleen bereikbaar voor spoedgevallen.
 

Wij hopen en verwachten dat u ons team op deze manier helpt om alle taken en hulpvragen af te kunnen handelen in de tijd die we hiervoor gereserveerd hebben op dit specifieke moment van de werkdag.

Telefonisch consult

De huisartsen werken volgens een terugbelspreekuur. Een telefonisch consult kunt u tot 10.00 uur bij de doktersassistente aanvragen. U wordt dan op een ander moment van de dag door de huisarts terug gebeld.

Bij een levensbedreigende situatie belt u altijd 112

Heeft u andere spoedeisende klachten, zoals een verwonding, hevige pijn of is er sprake van een ongeval? Bel dan naar de spoedlijn

Maandag t/m vrijdag van 8:00 -17:00 uur

Na 17:00 uur en in het weekend

Hebt u na 17:00 uur ’s middags of in het weekend andere spoedeisende medische zorg nodig, die niet kan wachten tot de volgende werkdag of tot na het weekend, belt u dan met de  huisartsenpost.

Meer informatie over de huisartsenpost vindt u op de website
van Huisartsenpost Eemland

Adres: Maatweg 3, 3813 TZ Amersfoort

Aanvragen huisbezoek (visite)

Wanneer het lichamelijk niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, kunt u bij de assistente om een huisbezoek vragen. Bijvoorbeeld omdat u te ziek bent of omdat u (tijdelijk) slecht ter been bent. Het huisbezoek is niet bedoeld ter vervanging voor als u geen vervoer heeft naar de praktijk. 

Het aanvragen van een visite aan huis kan op werkdagen tot 10:00 uur.

In sommige gevallen is beoordeling op de praktijk medisch beter of praktischer. Daarom beoordeelt de assistente samen met de huisarts of een huisbezoek noodzakelijk en/of mogelijk is.

Contactgegevens

Bezoekadres

Walter van Amersfoortstraat 36
3791 AR Achterveld

Telefoonnummers

Algemeen: 0342-452588
Spoed: kies direct optie 1 0342-452588

KvK inschrijfnr. 56899440