Huisarts

Als u een (verre) reis gaat maken, kunt u bij ons terecht voor een advies over tropische ziekten, optimale bescherming tegen bijvoorbeeld malaria en andere exotische aandoeningen. Onze huisartsen en assistenten zijn hiervoor opgeleid. Zij stellen de benodigde adviezen samen en dienen zelf alle vaccinaties toe.
Klik hier voor meer informatie over onze reizigersadvisering.

We helpen u om gezond op reis of vakantie te gaan. Daarvoor hebben we alle kennis en materialen in huis. Daarnaast hebben we verstand van uw medische achtergrond. Als arts kunnen we u met alle nodige zorg behandelen, mocht er tijdens uw reis of vakantie toch iets gebeurd zijn.

Huisartsenpraktijk Achterveld is tevens erkend als vaccinatiecentrum tegen Gele Koorts. Bij ons zijn ook geïmpregneerde klamboes, verbandtrommels en antimuggenmiddelen verkrijgbaar.

Om u een passend advies te geven kunt u aan de balie een reizigersformulier halen of digitaal invullen (zie reizigersformulier).

Voorbereiding en afspraak

Binnen een week neemt een doktersassistente contact met u op voor een adviesgesprek. Indien uw aanvraag spoed heeft, kunt u eventueel eerder contact opnemen met de praktijk via telefoonnummer 0342-452588.
Aan de hand van dit gesprek kan er gekeken worden wat de mogelijkheden zijn. Aansluitend  verzorgen we daarna de daadwerkelijke vaccinatie en/of verstrekking van geneesmiddelen.

Ook aan de voorbereiding en het adviesgesprek zijn kosten verbonden. Houdt u hier rekening mee.

Kosten

Aan de advisering en vaccinaties zijn kosten verbonden. Een overzicht van de kosten treft u hieronder aan. Ook wanneer u alleen een advies vraagt, maar geen vaccinatie nodig is of u haalt die elders, worden er kosten in rekening gebracht. Diverse ziektekostenverzekeringen vergoeden de kosten geheel of gedeeltelijk, informeer hiernaar bij uw eigen verzekeraar.

TARIEVENLIJST REIZIGERSCONSULT EN VACCINATIE per 1 jan 2024

Spoedgeval

Maandag tot en met vrijdag van 08.00 -17.00

Na 17.00 en in het weekend

U vindt meer informatie over de huisartsenpost op de website 
van Huisartsenpost Eemland huisartsenposteemland.nl.

Adres van de huisartsenpost Eemland / Amersfoort:
Maatweg 3, 3813 TZ Amersfoort.

Reisadvies aanvragen

1
2
3
4
5

Contactgegevens

Bezoekadres

Walter van Amersfoortstraat 36
3791 AR Achterveld

Telefoonnummers

Algemeen: 0342-452588
Spoed: 0342-451222
Faxnummer: 0342-452382

KvK inschrijfnr. 56899440