Huisarts

Postcodegebied

De huisartsenpraktijk is open voor nieuwe patiënten. U kunt zich inschrijven bij onze praktijk als u in Achterveld of de aangrenzende buitengebieden woont. Hieronder vallen Stoutenburg, Terschuur, de Glind, het buitengebied richting Barneveld tot de A30, het buitengebied richting Leusden tot het Valleikanaal en het buitengebied richting Scherpenzeel/Woudenberg. 

Inschrijven

 

U kunt zich inschrijven met het inschrijfformulier wat u door middel van de link hieronder online kunt invullen. Het is hierbij belangrijk om een kopie van voor- en achterkant van uw ID-bewijs mee te sturen. Dit is nodig om uw BSN-nummer te verifiëren. Mocht u medicatie gebruiken, dan ontvangen we ook graag een kopie van uw medicatielijst, die kunt online uploaden in het inschrijfformulier.

Meteen na verwerking van uw inschrijving, zal de doktersassistente contact met u opnemen voor het inplannen van een kennismakingsgesprek met een van de huisartsen.

Mocht online invullen voor u niet mogelijk zijn, dan kunt u een inschrijfformulier aan de balie bij de assistente aanvragen.

Spoedgeval

Maandag tot en met vrijdag van 08.00 -17.00

Na 17.00 en in het weekend

U vindt meer informatie over de huisartsenpost op de website 
van Huisartsenpost Eemland huisartsenposteemland.nl. Adres van de huisartsenpost Eemland / Amersfoort:
Maatweg 3, 3813 TZ Amersfoort.

Overdracht van uw dossier naar huisartsenpraktijk Achterveld De Heelkom

Als u ons als nieuwe huisarts kiest, is het belangrijk dat wij op de hoogte zijn van uw medische geschiedenis. Uw medische geschiedenis staat in uw patiëntendossier. Het is gebruikelijk dat uw oude huisarts het dossier overdraagt aan de nieuwe huisarts. De vorige huisarts doet dit zo spoedig mogelijk, in ieder geval binnen een maand, nadat u uw vorige huisarts heeft gevraagd het dossier over te dragen aan huisartsenpraktijk Achterveld De Heelkom.

Uw medisch dossier wordt dan via een beveiligd portaal overgedragen. U kunt daarom het originele (papieren) dossier niet meekrijgen. Wel heeft u altijd recht op inzage in uw dossier en op een kopie van uw dossier.

Uitschrijven

Bij het wisselen van huisarts hoort de inschrijving in de nieuwe praktijk, maar ook de uitschrijving bij uw oude praktijk moet goed geregeld zijn. Dit is met name van belang, omdat zorgverzekeraars namens u de betalingen aan de huisarts verrichten. U kunt maar bij één huisarts ingeschreven staan. Het moet daarom dus voor iedereen duidelijk zijn waar en wanneer u staat ingeschreven. Dit voorkomt problemen.

U bent zelf verantwoordelijk voor uitschrijving bij uw vorige huisarts, zij hebben uw toestemming hiervoor nodig. 

Wilt u zich uitschrijven bij Apotheekhoudende huisartsenpraktijk Achterveld, dan kunt u dit telefonisch doorgeven aan de doktersassistente of door het invullen van het online uitschrijfformulier.

Contactgegevens

Bezoekadres

Walter van Amersfoortstraat 36
3791 AR Achterveld

Telefoonnummers

Algemeen: 0342-452588
Spoed: kies direct optie 1 0342-452588

KvK inschrijfnr. 56899440