Huisarts

Inschrijven

De huisartsenpraktijk is open voor nieuwe patiënten. U kunt zich dus inschrijven bij onze praktijk als u in Achterveld of de aangrenzende buitengebieden woont. Hieronder vallen Stoutenburg, Terschuur, de Glind, het buitengebied richting Barneveld tot de A30, het buitengebied richting Leusden tot het Valleikanaal en het buitengebied richting Scherpenzeel/Woudenberg. 

U kunt zich inschrijven met het inschrijfformulier wat u kunt downloaden. Omdat wij uw identiteit moeten controleren aan de hand van uw identiteitsbewijs, kunt u het formulier niet aan ons mailen, maar moet u deze persoonlijk komen inleveren.

Wilt u bij uw inschrijving meenemen:

  • Ingevulde inschrijfformulier van uzelf en evt. medebewoner(s)
  • Ingevulde toestemmingsformulier LSP van uzelf en evt. medebewoner(s)
  • Identificatiebewijs (paspoort, rijbewijs, identiteitskaart)

Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn dan kunt u hiervoor terecht bij de doktersassistente.

U kunt het inschrijfformulier hier downloaden.

Uitschrijven

Bij het wisselen van een huisartsenpraktijk hoort de inschrijving in de nieuwe praktijk, maar ook de uitschrijving bij uw oude praktijk goed geregeld te worden. Dit is met name van belang omdat zorgverzekeraars namens u de betalingen aan de huisarts verrichten. Het moet dus voor iedereen duidelijk zijn waar en wanneer u staat ingeschreven. Dit voorkomt problemen.

U bent zelf verantwoordelijk voor uitschrijving bij uw vorige huisarts, zij hebben uw mondelinge of schriftelijke toestemming hiervoor nodig.

U kunt het uitschrijfformulier hier downloaden.

Spoedgeval

Maandag tot en met vrijdag van 08.00 -17.00

Na 17.00 en in het weekend

U vindt meer informatie over de huisartsenpost op de website 
van Huisartsenpost Eemland huisartsenposteemland.nl. Adres van de huisartsenpost Eemland / Amersfoort:
Maatweg 3, 3813 TZ Amersfoort.

Overdracht van uw dossier naar huisartsenpraktijk Achterveld De Heelkom

Als u ons als nieuwe huisarts kiest, is het belangrijk dat wij op de hoogte zijn van uw medische geschiedenis. Uw medische geschiedenis staat in uw patiëntendossier. Het is gebruikelijk dat uw oude huisarts het dossier overdraagt aan de nieuwe huisarts. De vorige huisarts doet dit zo spoedig mogelijk, in ieder geval binnen een maand, nadat u uw vorige huisarts heeft gevraagd het dossier over te dragen aan huisartsenpraktijk Achterveld De Heelkom.

Uw medisch dossier wordt dan via een beveiligd portaal overgedragen. U kunt daarom het originele (papieren) dossier niet meekrijgen. Wel heeft u altijd recht op inzage in uw dossier en op een kopie van uw dossier.

Contactgegevens

Bezoekadres

Walter van Amersfoortstraat 36
3791 AR Achterveld

Telefoonnummers

Algemeen: 0342-452588
Spoed: 0342-451222
Faxnummer: 0342-452382

KvK inschrijfnr. 56899440