Ingang Gezondheidscentrum De Heelkom

Afspraak maken om bloed te prikken

In het Gezondheidscentrum De Heelkom in Achterveld werken de bloedprikdiensten van Saltro en het Meanderziekenhuis samen.

U kunt elke dag in de ochtend vanaf 9.30 tot 10:00 uur terecht. U moet echter wel een afspraak hiervoor maken.
Neemt u uw verzekeringspasje en identiteitsbewijs mee als u komt prikken in De Heelkom. De medewerkers van Saltro en Meander zijn verplicht deze te controleren.

Door de toenemende digitale aanvragen via Zorgdomein, wordt deze samenwerken ietwat ingewikkeld. Saltro heeft geen inzage in de digitale aanvragen van het Meander en andersom. Er kan alleen voor elkaar geprikt worden, wanneer er een papieren aanvraagformulier aanwezig is. Op dagen dat Saltro prikt, kunnen Meander patiënten terecht met een papieren aanvraagformulier. Op dagen dat het Meander prikt, kunnen Saltro patiënten terecht met een papieren aanvraagformulier.

Wilt u bloed laten prikken op maandag, woensdag of vrijdag? Maak dan een afspraak via het portaal van Saltro via https://saltro.mijnafspraakmaken.nl/client. Ook als u een formulier heeft van het Meanderziekenhuis moet u op deze dagen via de website van Saltro een afspraak maken. Heeft u geen toegang tot internet? Bel dan: 030 – 236 11 86.

Wilt u bloedprikken op dinsdag of donderdag? Maak dan een afspraak via het portal van het Meander via https://www.meandermc.nl/bloedprikken. Ook als u een formulier heeft van het Saltro moet u op deze dagen via de website van het Meander een afspraak maken. Heeft u geen toegang tot internet? Bel dan: 033 – 850 84 00.

Contactgegevens

Bezoekadres

Walter van Amersfoortstraat 36
3791 AR Achterveld

Telefoonnummers

Algemeen: 0342-452588
Faxnummer: 0342-452382