Leusden fietsstad 2020!

Beste ondernemer in Achterveld,

De gemeente Leusden doet mee aan de verkiezing Fietsstad 2020! Een door de Fietsersbond georganiseerde landelijke verkiezing, waarbij fietsers wordt gevraagd naar hun ervaring met het fietsen in onze gemeente.

Het doel is om vóór 1 november zoveel mogelijk enquêtes ingevuld te krijgen via www.Leusdenfietsstad.nl. Door het invullen ontstaat goed inzicht in hoe fietsen in de gemeente Leusden wordt beleefd. En als wij goed scoort kunnen we de titel ‘Fietsstad2020’ winnen! Een titel die Leusden landelijk op de kaart zet en een impuls geeft aan de lokale economie. De bekendmaking is op 28 februari 2020 in Jaarbeurs Utrecht.

Hoe kun je helpen?

We kunnen alle hulp gebruiken! Daarom vragen we jullie medewerking om iedereen in Achterveld enthousiast te krijgen en onze gemeente aan de overwinning te helpen. Zet daarvoor al je online kanalen in, om je klanten, leden, bezoekers, gasten, kortom iedereen te informeren en aan te sporen de enquête in te vullen.

Als bijlage ontvang je een aantal digitale bestanden: een advertentie, foto’s, het logo van onze actie, model teksten (een korte en een lange versie) en de tekst van het officiële persbericht. Je kunt deze gebruiken voor jullie online kanalen (website, social media, nieuwsbrief, etc.).

In de komende dagen komen er ook affiches om op te hangen en vouchers om uit te delen. Hierover volgt binnenkort meer informatie.

Volg en deel ook onze speciale Facebookpagina https://www.facebook.com/fietsstad2020/

Met vriendelijke groet,

Theo van Os
beleidsadviseur Recreatie & Toerisme